Tuesday 3 June 2014

Toscaanse schoonheid ontworpen door Waddinxveense tuin- en landschapsarchitect Edward Vlasveld



Wie wil er niet in Italie of Frankrijk een tweede huis hebben om jezelf die mooie omgeving iedere dag te laten beleven...?   Het antwoord is waarschijnlijk;  de meeste van ons !,...echter onbreekt vaak het geld om dit te verwezenlijken.
Tuinontwerp goeroe Edward Vlasveld denkt hier anders over.

Volgens hem kan de Toscaanse wereld daar vandaan hierheen gehaald worden zonder dat daar onoverkomelijke sommen geld mee gemoeid zijn.
Edward Vlasveld opent hiermee een deur voor een hele grote doelgroep om de ideale omgeving simpelweg rond het eigen huis te creeeren.

In de afbeelding hierboven ziet men hoe de Flaxfield oprichter een Toscaans landschap heeft gecreeerd in de Hollandse polder zonder dat het storend is voor de omgeving.   Zo heeft Edward meerdere projecten gedaan in verschillende landschapsstijlen varierend van Franse tot Tropische projecten en van Arctische tot Japanse landschappen.

Sinds 2008 heeft het architectenburo Flaxfield uit het Waddinxveense polderlandschap ook een commercieel product op de markt gebracht wat perfect aansluit op ondernemers die beter willen presteren door zich beter te presenteren.
Een aantal voorbeelden hiervan zijn het ontwerp wat Edward gemaakt heeft en goedgekeurd is door Mc Donalds, alsmede het nieuwe aangezicht voor het automobielconcern  BMW.

Voorts is het buro uit Waddinxveen bezig om op het publiekelijke groenvlak een product te brengen wat de identiteit van een stad moet uitlichten op internationaal vlak.   Onlangs heeft Vlasveld een ontwerp gemaakt voor de Gemeente Rotterdam

waarbij het totale groot-Rotterdam gebied is ingedeeld in stadsdeel segmenten,
ieder met een eigen kleur en vormgeving die in dat specifieke stadsdeeld overal terugkomt.   Edward geeft hier niet alleen het desbetreffende stadsgedeelte een rustiger beeld maar tevens een visuele boodschap naar een ieder te weten in welk stadsdeel zich men bevindt.   Buiten dit heeft zijn buro Flaxfield daarbij unieke concepten neergelegd om in ieder stadsdeel met haar eigen identiteit een separaat en herkenbare infrastructuur te realiseren gevuld met originele ideeen die het stadsbeeld niet alleen leefbaarder maken , maar tevens laat fungeren als etalage van haar eigen identiteit.

Indien u meer wilt weten van Tuinspecialist Edward Vlasveld, kunt u middels de volgende adressen deze informatie verkrijgen.

De overkoepelende website van Edward is;
www.ffstyles.com met als hoofd e-mail adres
 
Bevindt u zich in het buitenland, dan kunt u zichzelf ook wenden naar een van zijn volgende representative kantoren;

Voor Duitsland is dit het kantoor in Konstanz;
www.fftyles.de met als hoofd e-mail adres



No comments:

Post a Comment